Skip to main content

Moeder of de Mutatie van de Dood III, Satprem

Consumentenprijs € 22,00 / Blz. 283 / ISBN: 97890 202 40726 / Paperback
Het laatste deel van het levensverhaal van de Moeder, waarin de laatste vijf jaren van haar leven beschreven worden van 1968 tot 1973, de meest kritieke en aangrijpende periode. Het geheim van de nieuwe soort is ontdekt: de cellen zijn volledig gezuiverd van de dodelijke magie van het fysiek mentale, waar de diepste oorzaak ligt van ons lijden en onze dood. Een nieuw lichaam heeft zich gevormd in de ware materie. Alleen het oude fysieke omhulsel is nog niet getransformeerd en staat voor de poort van de dood.

Op 17 november 1973 gaat de Moeder heen; de ultieme confrontatie met de dood. “Het lijkt bijna alsof dat HET probleem is dat mij gegeven werd om op te lossen. Ze zullen denken dat ik dood ben”  zegt ze tegen Satprem. “Maar jij die weet, jij zult het hun zeggen…” In deze trilogie verschenen eerder: Moeder 1, Het Goddelijke Materialisme,

Moeder 2, De Nieuwe Soort, Het verhaal van het fascinerende levenswerk van de Moeder, een van de opmerkelijkste vrouwen van de vorige eeuw en haar spirituele werk in de cellen van haar lichaam, maar tegelijkertijd het verhaal van onze evolutionaire toekomst. Een toekomst op deze aarde die wonderbaarlijker en vreugdevoller zal zijn dan we kunnen bevroeden.

Moeder of de Mutatie van de Dood III, Satprem